субота, 08 січня 2022 09:00

Зеленський на лижах, Тищенко з мітболами, міністерка-боксерка: як минув перший тиждень нового року у політиків
15

Міністр культури та інформаційної політики Олександр Ткаченко із дружиною Анною і сином Данилом.
Фото: Facebook.com/oleksandr.tkachenko.ua
Спікер Руслан Стефанчук прийшов під головну ялинку країни із дружиною Мариною, сином Олесем і донькою Златою.
Нардеп Олександр Фельдман у Таїланді цікавився реабілітацією слонів.
"Повертаємось у робочий режим", - написала Ірина Верещук, яка займається тайським боксом.
Президент Володимир Зеленський із собаками Петьою і Норою.

Як минув перший тиждень 2022 року у політиків нагадує Gazeta.ua.

1 січня вночі міністр культури та інформаційної політики Олександр Ткаченко виклав фото із дружиною і сином біля ялинки. "Все буде культура", - написав.

Голова Верховної Ради Руслан Стефанчук із родиною прийшли ввечері під головну ялинку країни на Софійську площу у Києві.

Нардеп-мажоритарник із фракції ОПЗЖ Олександр Фельдман відпочивав у Таїланді. Звідти 2 січня поділився фото зі слоном. "Із делегацією Всесвітнього відкритого фонду реабілітації та реінтродукції тварин відвідуємо заповідник Elephant Jungle Sanctuary. Який бере участь у масштабній програмі з реабілітації слонів, що охоплює близько 8 тисяч тварин", - пояснив.

Народна депутатка від "Європейська солідарність" Ірина Геращенко того ж дня була на футбольному полі разом із колишньою прессекретаркою голови СБУ Мариною Остапенко.

Президент Володимир Зеленський на третій день нового року запостив фото із сонними собаками біля тренажеру. "Гантелі стоять, Петя спить, Нора позіхає. Так виглядає перше тренування після Нового року. Усім бадьорого ранку", - написав.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зеленський зробив хайп, тепер хайпуватиме Порошенко - політтехнолог

Відновила 3 січня тренування із тайського боксу міністерка з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Ірина Верещук.

4 січня заступник голови парламентської фракції "Слуга народу" Микола Тищенко показав "гучні мітболи по-оболонськи".

"Яловичина (м'яка частина: філей, вирізка, лопатка) - 500 гр; жирна свинина - 200 гр; часник - 1-2 часточки; ріпчаста цибуля - 1 шт; петрушка - невеликий пучок; панірувальні сухарі - 40гр; сухий сир – 40; чорний перець - за смаком; сіль - за смаком. Для приготування соусу знадобиться: консервовані томати у власному соку - 200-300 мл; базилік - невеликий пучок; часник - кілька часточок; вино – 120 мл, оливкове масло, чорний перець", - розповів рецепт.

Голова Черкаської облдержадміністрації Олександр Скічко співав за кермом пісню Кузьми Скрябіна "Старі фотографії". Відео з Яремче виклала його дружина Єлизавета Юрушева, донька мільярдера Леоніда Юрушева.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Elizaveta Yurusheva (@elizaveta.yurusheva)

Тим часом депутатка від "Голос" Юлія Клименко прийшла у столичний військкомат, щоб стати на облік. "У військоматі зробили великі очі і запитали, чого я прийшла, дізнавшись що економіст. Потім второпали і дали папку для проходження медкомісії і подальшого збору документів", - розповіла.

Про відпочинок із синами в Єгипті повідомив 5 січня її колега по фракції Ярослав Юрчишин. "Досліджуємо рифи, нам включили гірки в басейні і тепер вони працюють, зібрали купу мушль", - повідав.

Депутатка-"слуга" Євгенія Кравчук сходила на різдвяний ринок-майстерню у Чорткові на Тернопільщині.

Святковий стіл у Святвечір в компанії батька опублікував колишній спікер, нардеп від "ЄС" Андрій Парубій.

У родинному колі Різдво святкував його колега по фракції Володимир В'ятрович. "Різдво 2022. Дідух, дідо та всі-всі-всі. Христос ся рождає!", - написав.

Зеленський відпочивав на гірськолижному курорті "Буковель" в Івано-Франківській області. 7 грудня виклав відео. Спускався з гори на лижах. "Наша Україна. Наші гори. Бачу наші Карпати. Наші люди. Всім миру, всім добра. Всіх з Різдвом" - сказав.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Володимир Зеленський (@zelenskiy_official)

17 грудня народні депутати провели останнє за графіком чергове засідання Верховної Ради 2021 року. Також збирался на позачергове.

Наступне засідання парламенту заплановане на 25 січня. До цього депутати мають працювати в комітетах і з виборцями.

Зараз ви читаєте новину «Зеленський на лижах, Тищенко з мітболами, міністерка-боксерка: як минув перший тиждень нового року у політиків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі