середа, 20 листопада 2019 09:49

Зеленський і Тимошенко граються у "Хто зверху", а піпл хаває — Притула

Зеленський і Тимошенко граються у "Хто зверху", а піпл хаває — Притула
"Цікаво, пости у ФБ писали в одному офісі?", — Притула. Колаж: "Фокус"

Президент Володимир Зеленський і лідерка "Батьківщини" Юлія Тимошенко граються у "Хто зверху", програму-змагання чоловіків і жінок, які намагаються показати, хто знає більше.

Так Facebook-суперечку двох політиків прокоментував Сергій Притула, креативний продюсер цього шоу, кандидат у депутати від "Голосу".

"Неважливо хто кому "роздає люлєй" в кадрі, я - Лесі Іванівні (співведуча шоу разом з Притулою — Gazeta.ua) чи Леся Іванівна мені, головне - глядач біля екрану! А якщо колега ведуча десь не дотягує, то мені не шкода підставитись, щоб вона мене "розмазала" в ефірі і всі сказали: "Ох, вона йому дала!!!"
Тому, поки ви бачите, як ВОЗ і ЮВТ граються в "Хто Зверху?", я бачу, як президент красиво підставляється і з-поміж усіх "гравців" виводить у "лідери опозиції" того, хто буде "керованою опозицією"! — Написав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Епоха договорняків скінчилася" смішніше за всі інші жарти" - соцмережі реагують на батл Зеленського і Тимошенко

"Браво! Красиво! А головне - піпл хаває! Ви знову зробили їх разом! Разом з Юлею!! Цікаво, пости в ФБ писали в одному офісі?" — Додав телеведучий.

Володимир Зеленський у Facebook заявив, що Юлія Тимошенко приходила з пропозицією працевлаштувати своїх кандидатів на "солодкі" посади. Натомість пропонувала голоси нардепів у Верховній Раді.

Тимошенко відповіла йому у Facebook словами: "Хотілось би говорити з Вами, Володимире Олександровичу, про долю країни, але Ви обрали інший тон. Шкода...

Тоді нагадаю Вам, що є ще одна давня українська традиція. Раз на п'ять років деяким українським Президентам здається, що вони взяли джек-пот! А далі все за сценарієм... Ну ви в курсі...Словом, чекаємо Вас на корпоративах... Можна зі своїм піаніно".

Самі ж "договорняки", про які заявив Зеленський, у своєму пості не прокоментувала.

Зараз ви читаєте новину «Зеленський і Тимошенко граються у "Хто зверху", а піпл хаває — Притула». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі