пʼятниця, 17 січня 2020 19:33

Зеленський: Гончарук працює далі

Зеленський: Гончарук працює далі
Правильно буде лишити уряд на чолі з прем'єром Гончаруком, каже президент.

Президент Володимир Зеленський вирішив дати прем'єр-міністрові Олексію Гончаруку і його уряду шанс працювати далі.

Відео зустрічі глави держави з прем'єром опублікував Офіс президента.

"По-перше, хочу подякувати вам за цю зустріч.

По-друге, я отримав від вас заяву сьогодні про звільнення і, у зв'язку з останніми конфліктними ситуаціями, чи зі скандалами, як завгодно, скажімо так, з дуже неприємною ситуацією. Ви знаєте, яке у мене до вас особисте ставлення, і особисте ставлення до вашого молодого уряду.

Я подумав, і мені здається, що правильно буде, я вирішив надати вам шанс і шанс вашому уряду, якщо ви вирішите деякі речі, які сьогодні дуже важливі і дуже турбують наше суспільство", - сказав Зеленський.

Зеленський закликав Гончарука запропонувати нову концепцію зарплат у міністерствах, відомствах і державних компаніях.

"Прошу вас, щоб ви запропонували Офісу президента і мені особисто нову концепцію заробітних плат всіх міністерств, всіх відомств, заступників міністрів та будь-яких інших державних компаній, їх очільників і заступників.

З розумінням, де ми живемо з вами, і з розуміємо тих чи інших міністрів, де ми живемо, в якій складній ситуації, незважаючи на їхній досвід, практику і навіть незважаючи на їхню, вибачте за таке словосполучення, ринкову ціну", - звернувся Зеленський.

Також президент заявив: будемо прощатися з міністрами, які не готові працювати у запропонованих фінансових умовах, навіть якщо це буде важко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Стара система ламається. Олігархи борються із Зеленським" - соціальні мережі

Президент Володимир Зеленський вимагає від правоохоронних органів за 2 тижні встановити причетних до запису розмов під час зустрічі прем'єр-міністра Олексія Гончарука, міністрів і представників Нацбанку.

Зараз ви читаєте новину «Зеленський: Гончарук працює далі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі