вівторок, 03 січня 2023 22:11

Спецтема: Війна Росії проти України

Зеленський: маємо зірвати російський сценарій

Зеленський: маємо зірвати російський сценарій
Україна мобілізує цивілізований світ, сказав президент Володимир Зеленський. Фото: president.gov.ua

Керівництво країни-агресорки Російської Федерації хоче перевернути ситуацію у війні і кинуть ресурси, які у них залишились.

Будь-яка спроба нового наступу ворога провалиться. Про це сказав президент Володимир Зеленський у відеозверненні, повідомляє Gazeta.ua.

"Ми не сумніваємось, що теперішні господарі Росії кинуть усе, що у них залишилось, та всіх, кого зможуть зібрати, – щоб спробувати перевернути ситуацію у війні та принаймні відкласти їхню поразку. Маємо зірвати цей російський сценарій. Готуємось до цього. Терористи повинні програти. Будь-яка спроба їхнього нового наступу повинна провалитися. Це буде фінальна поразка держави-терориста", – сказав Зеленський.

Президент подякував партнерам України, які це розуміють.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ворог намагається просуватися по своїх трупах: Залужний поговорив із Міллі

"Росія мобілізує тих, кого хоче кинути вмирати. Ми мобілізуємо цивілізований світ. Заради життя", – заявив Зеленський.

Саме зараз – той момент, коли разом із партнерами ми маємо посилити нашу оборону, сказав президент.

Нова хвиля мобілізації в РФ запланована на 5 січня, повідомляв начальник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Кирило Буданов.

Керівництво РФ готується до нової мобілізації і вже за тиждень планує закрити кордони, сказав міністр оборони України Олексій Резніков.

Сполучені Штати Америки збирають широку коаліцію союзників для того, щоб реагувати на глобальні виклики, один з яких – агресія РФ проти України, заявив президент США Джозеф Байден.

Зараз ви читаєте новину «Зеленський: маємо зірвати російський сценарій». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі