понеділок, 04 березня 2019 14:42

Зеленський – це кандидат олігархічного компромісу з Росією - Олександр Данилюк, "Спільна справа"

Зеленський – це кандидат олігархічного компромісу з Росією -  Олександр Данилюк, "Спільна справа"
Лідер Громадянського руху "Спільна справа" Олександр Данилюк заявляє, що втікачі екс-регіонали вірять в перемогу Зеленського, і вже пакують валізи

"Зеленський, який перебував в партнерських стосунках з Хорошковським, Льовочкіним та Коломойським, керував інформаційною політикою телеканалу "Інтер", брав безпосередню участь у насаджуванні в головах громадян України анти західництва, русофілії та українофобії, створював передумови до внутрішніх громадянських протистоянь - це не просто кандидат олігархічного компромісу. Це кандидат олігархічного компромісу з РФ", - вважає лідер Громадянського руху "Спільна справа", Олександр Данилюк, зареєстрований кандидатом в президенти України.

На підтвердження своїх слів, Данилюк звертає увагу виборців, що голосувати за Зеленського публічно агітує біглий екс-прем'єр міністр часів Януковича, Микола Азаров. У відео зверненні, екс-регіонал стверджує, що у Зеленського є шанс перемогти, бо виборці ненавидять сьогоднішніх політиків. Самого Зеленського Азаров вважає талановитим, здібним, молодим чоловіком, і просить не називати його "клоуном". На думку Азарова, в разі перемоги Зеленського "Україна буде довго сміятись".

Олександр Данилюк стверджує, що біглі екс-регіонали, через високі рейтинги Зеленського, почали активно обговорювати власне повернення до України. Зокрема прихильник "російської весни" Олег Царьов публічно заявляє, що сподівається, на зміну владу і планує вже в цьому році повернутися в українську політику.

Олександр Данилюк, кандидат в президенти України, лідер Громадянського руху "Спільна справа", один з лідерів Революції Гідності, екс-радник міністра оборони та очільник Центру оборонних реформ. Спеціалізується на національній безпеці та протидії російській гібридній агресії. Читав лекції в Національному університеті оборони США, Школі спеціальної війни імені Кеннеді.

Довіреними особами Олександра Данилюка в загальнонаціональному виборчому окрузі стали екс-співробітники Головного управління розвідки (ГУР) та Генерального штабу ЗСУ.

Розпорядниками виборчого фонду - кіборг з 81 бригади десантно-штурмових військ та екс-командир розвідки з Національної гвардії. Уповноваженим представником в ЦВК Данилюка є член Ради громадського контролю НАБУ.

Зараз ви читаєте новину «Зеленський – це кандидат олігархічного компромісу з Росією - Олександр Данилюк, "Спільна справа"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі