Ексклюзиви
четвер, 13 травня 2021 19:34

Зеленський боїться низького антирейтингу Кличка - експерт

Зеленський боїться низького антирейтингу Кличка - експерт
Віталія Кличка атакують через зустріч з Блінкеном. Фото:championat.com

Обшуки прокуратури Київської міської державної адміністрації відбуваються щоб дискримінувати мера Києва Віталія Кличка.

Його зустріч із заступником держсекретаря США Ентоні Блінкеном занепокоїла Офіс Президента, - розповів Gazeta.ua політолог Олексій Голобуцький.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кличко може скласти серйозну конкуренцію Зеленському - експерт

"Через це президент України Володимир Зеленський розпочав атакувати Кличка. Логічно, що американці не бачать взаємодії з українською владою і стратегічно вишукують партнерів для майбутньої співпраці. Тим більше через два роки парламентські і президентські вибори", - пояснює Голобуцький.

Всі ці події можуть призвести до призначення нового голови Київської адміністрації. Нова людина може перешкоджати діяльності Кличка.

"Як показує історія рейтинг всіх чинних президентів з часом знижується, Володимир Зеленський не виключення. Я пам'ятаю рейтинг 2017 року, коли у Петра Порошенка був один з найвищих рейтингів. А з приходом Зеленського все змінилося. Тому команда Зеленського боїться, коли бачить невисокий антирейтинг Кличка і починає діяти", - говорить Олексій Голобуцький.

Державна фіскальна служба разом з прокуратурою проводить обшуки в Київпастрансі. Обшуки проходять в рамках справи про привласнення коштів, виділених на реконструкцію трамвайної лінії в Деснянському районі столиці.

Зараз ви читаєте новину «Зеленський боїться низького антирейтингу Кличка - експерт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути