середа, 20 серпня 2008 08:18

Жебрівський назвав Шрьодера "гіршою повією" за критику Саакашвілі

Офіційний сайт блоку "Наша Україна - Народна самооборона"опублікував заяву депутата Павла Жебрівського, який піддав різкій критиці екс-канцлера Німеччини Герхарда Шрьодера, який засудив Михайла Саакашвілі за військову операцію проти Південної Осетії.

"Герхард Шредер - повія і ганьба німецького народу"

"Шрьодер- це ганьба німецького народу. Політична кар"єра Шрьодера закінчилася після того, як він пішов в найманці до російського "Газпрому". Такий крок, негідний людини, яка була канцлером Німеччини, негідний політика такого рівня.

"Газпром" - це Росія, Росія - це "Газпром", хто платить, той і замовляє музику" - говориться у заяві українського депутата.

"За гроші можна купити багато, - зауважив Жебрівський. - Є дівчата, які не маючи можливості заробити інакше, продають себе".

"Шрьодер є гіршою повією, ніж такі дівчата, тому що якраз у нього було за що жити, він мав можливість зберегти своє політичне обличчя", - переконаний народний депутат. ", - підкреслив Жебрівський, додавши, що екс-канцлер Німеччини сьогодні є "ганьбою німецького народу".

Зараз ви читаєте новину «Жебрівський назвав Шрьодера "гіршою повією" за критику Саакашвілі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі