понеділок, 27 серпня 2012 13:40

Заява Мороза — типова відмазка перед виборами — Беспалий

Заява Мороза — типова відмазка перед виборами — Беспалий
Борис Беспалий каже, що такими заявами Мороз намагається заспокоїти виборців. Фото: glavred.info

Заява Олександра Мороза про те, що він жалкує про свою співпрацю у минулому як з теперішньою владою, так і з опозицією, свідчить про те, що люди на окрузі йому за це серйозно докоряють.

Таку думку у коментарі Gazeta.ua словив колишній депутат-"нунсівець" Борис Беспалий.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: СПУ висунула своїх мажоритарників - серед них Мороз та Семенюк

"Мороз балотується на мажоритарці з 1990 року. Не знаю, чи він балотувався в 1989 році на З'їзд депутатів СРСР, але з 90-го року він у парламенті і є досвідченим мажоритарником. Мороз знає, коли що казати — це типова передвиборча кампанія. Він балотується на Київщині, яка є патріотичною, українською, якій очевидно до вподоби ті кульбіти, які робив Олександр Олександрович за свою політичну кар'єру. Це типові відмазки під вибори. Йому ж треба це якось пояснювати, мабуть люди запитують, не забули. То він переконався, що не забули, і тому такі нісенітниці говорить — що хтось винний, а не він просто є безпринципним перебіжчиком. З цієї ж причини і комуністи його не сприймають — бо теж вважають перебіжчиком і зрадником. Висновок простий: по версії Мороза увесь світ неправий — один він святий", - зазначив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мороз спрогнозував, що справжня демократія - не за горами

У Беспалого немає сумнівів щодо того, чи буде Мороз співпрацювати з владою.

"Чи додасть це йому голосів — вибори покажуть. Можливо, там є більш віддані прихильники президента. Питання в тому, як буде працювати адмінресурс — на Мороза, чи нейтрально. Бо проти не буде. Але в нього є плюс — з цим округом він пов'язаний вже 20 років, і для цього округу він робив певні речі. Тому його шанси на ньому зумовлюються цим, а не цією політичною заявою", - додав політик.

За словами Беспалого, подібні політичні заяви свідчать про те, що Мороз "нервує і панікує".

"Якщо Мороз зробив таку заяву, то він даремно не говорить. Він взагалі не дуже багатослівний. Це свідчить тільки про те, що люди не забули і серйозно докоряють йому його систематичними зрадами", - підсумував він.

Зараз ви читаєте новину «Заява Мороза — типова відмазка перед виборами — Беспалий». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

17

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі