понеділок, 02 квітня 2007 14:21

Завтра в Раді кидатимуть димові шашки

Керівництво Верховної Ради має інформацію про заплановані провокації у стінах парламенту під час засідання у вівторок. Про це на брифінгу сказав перший віце-спікер Адам Мартинюк.

У зв"язку з цим, за його словами, у вівторок охорона обмежить доступ до будівлі парламенту, зокрема, для помічників депутатів, "бо відомо, що дехто хоче принести димові шашки".

Водночас Мартинюк застеріг тих, хто готує провокації, від їх проведення. "Це буде важко зробити, бо приміщення Верховної Ради добре охороняється", - сказав він.

На запитання, чому навколо Верховної Ради розбито стільки наметів прихильників коаліції, він сказав, що наметове містечко також є спробою завадити ймовірному силовому захопленню будівлі парламенту.

"Ми знаємо, що у когось чешуться руки захопити Верховну Раду, бо електрощитової вже не вистачає. Тому це (наметове містечко) реакція на те, що хтось хоче заблокувати роботу ВР", - пояснив Мартинюк, повідомляє Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «Завтра в Раді кидатимуть димові шашки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі