пʼятниця, 23 березня 2007 09:40

Завтра у нас з"явиться Українська правиця

В суботу, 24 березня, Українська народна партія і Народний рух України проведуть спільне засідання, на якому оголосять про формування блоку правих сил, - Української правиці.

- Це надзвичайно важливо в ситуації, в якій сьогодні опинилася Україна, - відзначив лідер УНП Юрій Костенко на прес-конференції в Івано-Франківську. - Тому що вперше за всі роки незалежності в парламенті відсутня фракція національно-демократичних сил.

На думку Костенко, "саме цим обумовлена ситуація, яку сьогодні бачите, і яка загрожує втратою всіх національних інтересів в державній політиці".

Також, за його словами, "на це засідання запрошено ще 5 правих партій, яким ми запропонуємо під час цього засідання оголосити про формування блоку правих сил".

Костенко переконаний, що "об"єднання правих сил допоможе як зупинити цей антиукраїнський шабаш, так і реально боротися за владу тим, хто може дати Україні українську перспективу: національну, демократичну і європейську".

На питання журналістів, які партії запрошені, лідер УНП уточнив, що "в суботу запрошені керівники Республіканської партії Собор, Громадського об"єднання Пора, Республіканської християнської партії, Християнсько-демократичного союзу, Партії вільних селян, зараз це, здається, Селянська партія Томича, з якою ми йшли на вибори в 2006 році", передає УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Завтра у нас з"явиться Українська правиця». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі