вівторок, 22 січня 2008 11:58

Завтра Тимошенко розгляне зміни до приватизаційного законодавства

Завтра Тимошенко розгляне зміни до приватизаційного законодавства
Кабінет Міністрів 23 січня розгляне умови приватизації Одеського припортового заводу й зміни до законодавства про приватизацію.

Про це сказано на порядку денному засідання Кабміну на 23 січня.

Щодо законопроекту "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України із питань приватизації", проекту постанови Кабміну "Про внесення змін до Порядку відчуження об"єктів державної власності" і розпорядження Кабміну "Про затвердження умов проведення конкурсу із продажу пакета акцій ВАТ "Одеський припортовий завод" з доповіддю виступить заступник керівника Фонду держмайна Дмитро Парфененко.

У середу Кабмін також розгляне проект постанови "Про державне регулювання виробництва цукру й цукрового буряку на період з 1 січня 2008 року до 1 вересня 2009".

Крім того, Кабмін розгляне вдосконалення структури свого Секретаріату й затвердить основні напрямки контрольно-ревізійної роботи органів державної контрольно-ревізійної служби на 2008 рік.

Уряд також розгляне врегулювання питань, пов"язаних з виділенням додаткових коштів для проведення робіт із ліквідації наслідків аварії на шахті ім. Засядька (Донецьк).

Як повідомляло агентство, Президент Віктор Ющенко просить прем"єр-міністра Юлію Тимошенко скасувати затверджений Кабміном 16 січня список з 26 підприємств, які підлягають першочергової приватизації в 2008 році.

Президент вважає дуже поспішним затвердження Кабміном списку підприємств для першочергової приватизації в 2008 році й виступає за першочергове прийняття нової редакції закону "Про державну програму приватизації", що встановлює умови для чесної, прозорої й конкурентної приватизації.

Держбюджет-2008 передбачає надходження від приватизації на рівні 8,6 млрд. гривень.

В 2007 році Фонд держмайна перерахував до держбюджету 2,4 млрд. гривень, отриманих від продажу держмайна, виконавши річний план залучення коштів від приватизації на 23%.

У держбюджеті-2007 надходження від приватизації держмайна були заплановані на рівні не менш 10,6 млрд. Гривень, пишуть Українські новини.


Зараз ви читаєте новину «Завтра Тимошенко розгляне зміни до приватизаційного законодавства». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі