понеділок, 19 травня 2008 12:15

Завтра Рада звільнятиме Семенюк

Верховна Рада завтра планує розглянути питання звільнення голови Фонду держмайна Валентини Семенюк-Самсоненко. Відповідний пункт стоїть в проекті розкладу засідань парламенту на 20-23 травня.

Крім того, в цей день парламентарі мають намір розглянути внесення змін до держбюджету-2008, а також законопроект про закупівлю товарів, робіт і послуг за державні кошти. Для другого читання заплановано розгляд змін до закону про митний тариф України.

Крім того, на завтра народні депутати запланували до розгляду внесення змін до закону "Про статус народного депутата України", що передбачає скасування деяких пільг народних депутатів.

Протягом поточного тижня народні депутати мають затвердити проект постанови про порядок визначення, формування та встановлення прожиткового мінімуму, а також затвердити проект Трудового кодексу.

Крім того, на 22 травня заплановано створення тимчасової слідчої комісії Верховної Ради з питань з"ясування обставин щодо порушення Конституції та законодавства України Севастопольською міською держадміністрацією, іншими органами влади в галузі земельних відносин, а також численних службових зловживань та розкрадання державних коштів при виконанні робіт за програмою соціально-економічного розвитку м. Севастополя, пише РБК-Україна.

Зараз ви читаєте новину «Завтра Рада звільнятиме Семенюк». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі