середа, 18 лютого 2009 15:08

Завтра Наливайченко може стати главою СБУ по-справжньому

Завтра Наливайченко може стати главою СБУ по-справжньому
Завтра Верховна Рада планує зайнятися діяльністю київського мера Леоніда Черновецького і призначенням Валентина Наливайченка главою Служби безпеки України. Це передбачено розкладом засідань парламенту на 17-20 лютого, узгодженим керівниками депутатських фракцій і комітетів в понеділок.

Першим питанням на порядку денному на четвер, 19 лютого, значиться проект постанови про призначення Наливайченка.

Четвертим питанням - проект постанови про створення тимчасової слідчої комісії Верховної Ради з питань розслідування обставинпорушення Конституції і законів України, ухвалення незаконних розпоряджень посадовими особами Київської міської державної адміністрації.

Також депутати планують зайнятися питаннями порушення земельного законодавства в Київській області. На порядку денному значиться проект постанови про створення тимчасової слідчої комісії Верховної Ради України з питань розслідування фактів порушення посадовими особами державних адміністрацій Київської області Конституції і чинного законодавства України під час виділенні і переоформленні земельних ділянок.

Сьогодні, 18 лютого, як очікується, відбудеться засідання ради парламентської коаліції, на якій обговорюватиметься питання кадрових ротацій в Кабміні. Про це повідомило джерело в БЮТ. Не виключено, що участь в засіданні коаліції візьме Прем"єр-міністр України Юлія Тимошенко.

Якщо сьогодні більшість узгодить кадрові позиції, то голосування по ним у Верховній Раді відбудеться вже в четвер, 19 лютого. Заступник лідера фракції БЮТ у Верховній Раді Андрій Кожем"якін напередодні уточнив, що всі кадрові пропозиції по міністрах будуть внесені до парламенту пакетом, разом з кандидатурами на посади голів Антимонопольного комітету і Фонду державного майна.

За матерілами: Ліга

Зараз ви читаєте новину «Завтра Наливайченко може стати главою СБУ по-справжньому». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі