понеділок, 28 січня 2008 18:52

Завтра Богатирьова відправляється до Росії

Секретар Ради національної безпеки і оборони України Раїса Богатирьова 29-30 січня знаходитиметься з офіційним візитом в Російській Федерації. Про це повідомляє прес-служба РНБО. Головна мета візиту - підготовка до ІІ засіданню Українсько-російської міждержавної комісії, запланованої на 12 лютого 2008 року.

Планується, що в Москві Секретар РНБО України проведе ряд зустрічей з посадовими особами Російської Федерації.

Зокрема, під час зустрічі Богатирьової з виконуючим обов"язки Секретаря Ради безпеки Російської Федерації заплановано обговорення сценарію проведення другого засідання Українсько-російської міждержавної комісії, остаточне узгодження і підписання Плану співпраці апаратів рад безпеки України і Росії на 2008 рік, визначення шляхів взаємодії у врегулюванні Придністровської проблеми.

Візит, крім того, передбачає зустріч з міністром закордонних справ Російської Федерації Сергієм Лавровим, в ході якого заплановано обговорити актуальні питання українсько-російських відносин, а також перспективні напрями двосторонньої співпраці, повідомляє РБК-Україна.

Зараз ви читаєте новину «Завтра Богатирьова відправляється до Росії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі