середа, 02 грудня 2020 11:06

"Завалив усе, що тільки можна" - у Раді розкритикували міністра оборони

"Завалив усе, що тільки можна" - у Раді розкритикували міністра оборони
Андрій Таран очолює Міноборони з березня. Фото: mil.gov.ua

У Верховній Раді закликають до звільнення Андрія Тарана з посади міністра оборони. Про це йшлося на засіданні парламенту в середу.

"Для того, щоб народилася дитина, потрібно 9 місяців. Але з'ясовується, що 9 місяців не достатньо, щоб народився міністр з людини, яка обіймає цю посаду", - заявив з трибуни нардеп від "Голосу", член Комітету з питань національної безпеки, оборони та розвідки Сергій Рахманін.

У четвер минає 9 місяців, як Таран очолює Міноборони, нагадав нардеп.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Україна має бути в ЄС і НАТО, Росія - агресор: результати опитування

"9 місяців потому маємо констатувати - можна витерпіти поганого міністра, радіти доброму, у Міністерства оборони міністра немає. І країна на 7 році війни не може собі дозволити тримати людину, яка не є міністром. Яка не відомо, що робить на посаді, яка важлива для держави.

Це надто велика розкіш - утримувати за державний кошт людину, яка завалила все, що можна завалити. Законотворчої діяльності немає, співпраці з парламентом немає, реформ немає.

Є підрозділи, які досі не мають постійного пункту дислокації, живуть між окопами і наметами на зборах. Є величезні проблеми з паливно-мастильними матеріалами, їжею. Так і не зрозуміло, що Міністерство збирається закуповувати, яку армію збирається робити", - заявив Рахманін.

"Давайте зберемося з думками і запропонуємо президенту знайти іншого, гідного кандидата", - сказав нардеп.

Верховна Рада призначає міністра оборони за поданням президента. Парламент призначив Андрія Тарана міністром за поданням президента Володимира Зеленського у березні цьогоріч.

Зараз ви читаєте новину «"Завалив усе, що тільки можна" - у Раді розкритикували міністра оборони». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі