понеділок, 09 лютого 2009 14:29

Затулін помстився Наливайченку

Затулін помстився Наливайченку
Твєрской суд Москви стягнув з в.о. голови Служби безпеки України Валентина Наливайченка 300 тис. рублів на користь депутата Держдуми РФ Костянтина Затуліна за його позовом про захист честі й гідності.

Про це йдеться у повідомленні очолюваного Затуліним Інституту країн СНД.

"Суд визнав такими, що не відповідають дійсності, ганьблять честь і гідність Затуліна заяви Наливайченка про те, що представники СБУ двічі доводили в українському суді факти вчинення Затуліним протиправних дій на території України", - йдеться у ньому.

Як зазначається у документі, суд зобов"язав ЗМІ, де було опубліковано інтерв"ю з Наливайченком, яке стало приводом для позову, надрукувати спростування, а з самого керівника СБУ суд стягнув 300 тис. рублів.

Нагадаємо, що 18 грудня пройшла досудова підготовка по заяві Затуліна. У ній брав участь сам російський парламентар, а також представник ЗМІ, яке опублікувало інтерв"ю Наливайченка.

Служба безпеки України раніше заявила, що не має наміру брати участь у даних судових слуханнях. У зв"язку з неявкою відповідача засідання кілька разів відкладалося.

Затулін просив суд зобов"язати Наливайченка дати спростування інтерв"ю, даного одному з російських ЗМІ, і стягнути з в.о. голови СБУ 4 млн рублів.

Коментарів відповідача з приводу судового рішення поки немає.

За матеріалами: Інтерфакс, РІА Новини.
Зараз ви читаєте новину «Затулін помстився Наливайченку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі