вівторок, 17 квітня 2007 18:16

Затулін подасть до суду на Україну через статус персони нон-грата

Депутат Держдуми РФ Костянтин Затулін наполягатиме на тому, що заборона на його в"їзд до України є незаконною. І для цього він подасть позов до Європейського суду з прав людини в Страсбурзі. Про це парламентарій сказав у вівторок на прес-конференції.

- На суди здійснюється тиск. Ми бачимо, що судова система в Україні знаходиться у такій же кризі, як і вся державність у цій країні. У мене складається враження, що ніякої правди за допомогою судової системи України я не знайду, - пояснив своє рішення депутат.

За словами Затуліна, у його "візаві із Служби безпеки України, здається, є особливе бажання, щоб справа дійшла до Страсбурга, тому що половина з них практично невиїзні, а тут вони отримають право на зарубіжне відрядження".

Затуліну заборонили в"їзд на територію України після його участі в антинатовських мітингах в Криму влітку минулого року, передає Лента.ру.

Зараз ви читаєте новину «Затулін подасть до суду на Україну через статус персони нон-грата». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі