неділя, 10 лютого 2019 09:00

Затишшя перед бурею: кандидати в президенти роз'їхались у регіони
13

Колишній регіонал Юрій Бойко перед камерами у Раді жаліється, що люди не можуть заплатити за комуналку
Фото: Facebook
Анатолій Гриценко зустрівся  з послами Скандинавських і Балтійських країн
А до цього - поїхав на Західну Україну, говорити з людьми
В Івано-франківську фотографувався з молоддю
У Львові також робив селфі з місцевими

Президент Порошенко прийшов у парламент, щоб переконати нардепів проголосувати за зміни в Конституцію. Тимошенко і Зеленський поїхали у турне країною, а Гриценко влаштував дебати з Садовим у Львові.

Чим ще займались топові кандидати в президенти протягом тижня стежила Gazeta.ua.

Глава держави Петро Порошенко у понеділок, 4 лютого, прийшов на ефір програми "Свобода слова" на каналі ICTV. Там говорив про розвиток економіки, війну. Тоді заявив, що Верховна Рада проголосує зміни до Конституції щодо вступу до Європейському Союзі і Північноатлантичному альянсі.

У четвер Порошенко відвідав парламент, коли нардепи голосували за ці зміни. З трибуни попросив проголосувати за його законопроект. За проголосували 334 нардепи.
8 лютого президент виклав свою програму, яку назвав "Велика держава вільних і щасливих людей".

Лідерка партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко того ж дня закликала президент взяти з виборів її тезку - нардепа Юрія Тимошенка. Таку заяву зробила в ефірі шоу "Право на владу".

"Якщо ти президент країни, ти чоловік, ти людина, яка хоче декларувати честь і гідність, як можна так нечесно змагатися?" - запитала Тимошенко.

У понеділок на погоджувальній раді Тимошенко заявила про масовий підкуп виборців штабом Петра Порошенка. Від міністра МВС Арсена Авакова вимагала розслідувати це, написала заяву. На тижні вона також зустрілась з антикорупційними організаціями.

5 лютого Тимошенко виступала із програмою у Дніпрі. Так розпочала своє турне країною.

Лідер партії "Громадянська позиція" Анатолій Гриценко тиждень почав із поїздок Західною Україною. 7 лютого взяв участь у шоу "Право на владу". Говорив про вибори, боротьбу з корупцією, напад на свою команду. На тижні кандидат у президенти також назвав тих, кого назначить на посади у міністерства, Службу безпеки України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЦВК ухвалила останнє рішення щодо кандидатів у президенти

8 лютого разом із мером Львова Андрієм Садовим в ефірі радіо "Новое время" влаштував президентські дебати.

Володимир Зеленський також розпочав тур країною - щоправда, він поїхав на гастролі з командою "Кварталу 95". Перше місто туру - Житомир, далі - Львів.

У п'ятницю шоумен показав керівників своїх штабів. Керувати командою у Кривому Розі буде актор студії "Квартал 95".

Також з'ясувалось, що за Зеленським стежили працівники СБУ.

Співзасновник "Опозиційної платформи - За життя" Юрій Бойко жалівся, що українці не здатні заплатити за комуналку та похвалився, що не голосував за закріплення шляху в ЄС і НАТО в Конституції.

"Мы требуем остановить тарифный грабеж и списать долги людей за жилищно-коммунальные услуги".

Вибори президента відбудуться 31 березня. 8 лютого ЦВК зареєструвала останніх кандидатів - у списку для голосування їх буде 44. Це рекордна кількість висуванців за історію України.

Зараз ви читаєте новину «Затишшя перед бурею: кандидати в президенти роз'їхались у регіони». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі