середа, 25 серпня 2010 15:35

Заступника Азарова назвали аморальним марнотратом

Заступника Азарова назвали аморальним марнотратом
Народний депутат із фракції БЮТ Володимир Яворівський вважає аморальним те, що на переліт першого віце-прем'єра Андрія Клюєва до Пекіну витратили майже два мільйони гривень.

Про це він сказав в коментарі Gazeta.ua.

"Клюєв витрачає такі колосальні кошти на поїздку до Китаю, коли бідна країна в світі постійно просить гроші, ідучи на принизливі умови. Зокрема на підвищення пенсійного віку та ціни на газ. Представники влади, як першокласники, погоджується на це бездумно", - зауважив депутат.  

Яворівський наголосив, що поїздка Клюєва була безрезультатною. "Про ці витрати треба говорити публічно. Чи дослухається влада – побачимо. Але хай люди знають цих марнотратів, безвідповідальних і аморальних людей. Я обов'язково про це скажу на сесії Верховної Ради. Я би хотів, щоб представники МВФ знали, на що ідуть їхні кошти. Деяким пенсіонерам пенсії підвищили на 40 копійок.  В той час, як чиновник на чартерний рейс витрачає майже два мільйони", - обурився він.

"Бютівець" запевнив, що якби таке трапилось із колишнім віце-прем'єром Олександром Турчиновим, він виказав би своє невдоволення. "Я сказав би йому про це в очі. А от Клюєву цього зробити не можу. Не піду ж я до нього в Кабінет Міністрів. Це не матиме ніякого сенсу", - додав парламентар.   

Нагадаємо, перший віце-прем'єр Андрій Клюєв чартером злітав до Пекіну. Цей переліт коштував 1 мільйон 750 тисяч гривень.

Зараз ви читаєте новину «Заступника Азарова назвали аморальним марнотратом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі