четвер, 07 серпня 2008 14:41

Заступник губернатора Закарпаття побив священика - ВО "Свобода"

Прес-служба Закарпатської облорганізації ВО "Свобода" оприлюднила звернення до Президента України і прем"єр-міністра з приводу побиття священика УПЦ КП Івана Готи заступником голови Закарпатської ОДА Михайлом Поповичем.

"25 липня в час відзначення 1020-річчя хрещення Русі в Ужгороді сталася безпрецедентна подія, яка завдала значної шкоди іміджу української влади. Заступником голови Закарпатської ОДА, депутатом Закарпатської обласної ради (фракція "Батьківщина") Михайлом Поповичем на очах десятків людей було здійснено жорстоке побиття священика УПЦ Київського патріархату Івана Готи. Побиття було здійснено з метою завадити від"їзду Закарпатських вірників УПЦ Київського патріархату на урочисті заходи присвячені 1020-річчя хрещення Русі до Києва.

Такі дії високопосадовця Закарпатської ОДА, колишнього капітана КДБ, з тріском вигнаного з органів безпеки, свідчать про антиукраїнську суть керівництва краю, є складовою частиною антидержавної діяльності, яка ведеться останнім часом на території Закарпатської області.

Вимагаємо негайного звільнення Михайла Поповича з посади заступника голови Закарпатської ОДА, як людини, що зганьбила своїми недостойними, антихристиянськими діями добре ім"я українського держслужбовця. Пропонуємо провести психіатричну експертизу чиновників усіх рівнів з метою встановлення їх адекватності та запобігання випадків агресії по відношенню до громадян України", говориться у листі ВО "Свобода".

Обком.

Зараз ви читаєте новину «Заступник губернатора Закарпаття побив священика - ВО "Свобода"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі