середа, 12 січня 2011 12:32

Заступник генпрокурора обіцяє віддати під суд усіх чиновників Тимошенко

Заступник генпрокурора обіцяє віддати під суд усіх чиновників Тимошенко

Заступник генпрокурора Євген Блажівський спростував інформацію про те, що екс-міністр внутрішніх справ Юрій Луценко сидить в камері для смертників і за ним ведеться постійне відеоспостереження.

Про це він сказав, виступаючи на засіданні парламенту.

"Інформація про те, що Юрій Луценко тримається під постійним відеонаглядом і в секторі для довічного позбавлення волі не відповідає дійсності", - сказав заступник генпрокурора, додавши, що екс-міністр утримується в камері для трьох осіб.

За його словами, у кожної обвинуваченої особи є захисник, що передбачається законодавством.

Заступник прокурора повідомив, що всі затримані екс - високопосадовці не скаржилися на умов утримання.

За його словами стан їхнього здоров'я задовільний.

Відповідаючи на запитання "регіонала" Ярослава Сухого чи доведе прокуратура справи до кінця, Блажівський наголосив: у прокуратури вистачить сил та уміння довести кримінальні справи до розгляду в суді"

"І справи, які не мають грифу таємно будуть розглянуті у відкритому режимі. Суд ухвалить рішення по кожній справі", - додав заступник Пшонки, зауваживши, що по кожній кримінальній справі проводяться перевірки та ревізії.

Коли ж депутати поцікавилися, чому відбулося таке показове затримання Луценка, Блажівський сказав: "А що, вдень не можна затримувати, тільки вночі?", - запитав він.

Нагадаємо, що єврокомісар з питань розширення Штефан Фюле висловив занепокоєння стосовно вибіркового застосування законодавства в Україні.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Заступник генпрокурора обіцяє віддати під суд усіх чиновників Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

31

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі