середа, 29 жовтня 2008 10:16

Заступник Черновецького купив собі такий "Мерседес", як у шефа

Заступник мера Києва Віталій Журавський виконав розпорядження Черновецького, відмовившись від службової машини. Він купив собі шикарний автомобіль - Мercedes S550.

Поки що він один з команди Черновецького виконав розпорядження градоначальника - пересісти із службового авто на власну "тачку".

Нагадаємо, що Леонід Михайлович має намір пустити з молотка всіх "залізних коней", які знаходяться в гаражі КМДА.

- Раніше я їздив на ToyotaCamry сріблястого кольору, - розповідає про свій службовий автомобіль Віталій Журавський. - Тепер від нього відмовився і пересів на свій Мercedes. Щоправда, після покупки я його відразу освятив в Києво-Печерській лаврі. Так в автомобілі з"явилася ікона Святої Трійці. І номери у мене щасливі - з сімками.

Чорний представницький "мерс" американської збірки Журавський придбав зовсім недавно. Це авто - близнюк машини, на якій їздить мер Києва Леонід Черновецький. Щоправда, є між ними неістотна відмінність - "тачка" градоначальника броньована.

- Мercedes набагато зручніший Toyota, - ділиться своїми враженнями від нового придбання Віталій Станіславович. - Тут просторий шкіряний салон. Спереду і позаду встановлені камери, які показують ситуацію на дорозі. Кондиціонер, сидіння з массажерамі, DVD.

У дорозі Журавський зазвичай слухає російських і українських виконавців: Аллу Пугачову, Ірину Аллегрову, Потапа і Настю Каменських. Але частіше під час руху, сидячи на задньому сидінні, розмовляє по телефону, повідомляє КП в Україні.

Зараз ви читаєте новину «Заступник Черновецького купив собі такий "Мерседес", як у шефа». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі