середа, 02 липня 2008 12:58

Засідання уряду перервалося через розмову Ющенка і Тимошенко

У засіданні Кабміну оголошена перерва, і чи продовжиться засідання сьогодні, залежить від результатів консультацій Прем"єр-міністра України Юлії Тимошенко з Президентом України Віктором Ющенком. Про це заявив міністр юстиції Микола Оніщук.

"Власне, Кабінет Міністрів розглянув всі питання за винятком одного - питання бюджету, і я упевнений, що якщо за результатами консультацій з главою держави виникнуть підстави для ухвалення відповідних рішень за проектом внесення змін в Закон про Держбюджет, тоді уряд збереться.

Якщо ці консультації не будуть результативними, то, можливо, Прем"єр і не винесе на порядок денний розгляд цього питання сьогодні. Тому доля другої частини сьогоднішнього засідання залежить від успіху консультацій", - сказав міністр.

Нагадаємо, глава уряду Юлія Тимошенко підкреслила, що після завершення консультацій Кабінет Міністрів планує затвердити зміни і доповнення до Держбюджету на 2008 рік в остаточному вигляді з тим, щоб передати їх на розгляд у Верховну Раду, повідомляє Ліга.

Зараз ви читаєте новину «Засідання уряду перервалося через розмову Ющенка і Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі