вівторок, 05 лютого 2008 08:24

Засідання Ради відбудеться сьогодні за будь-яких обставин

Засідання Ради відбудеться сьогодні за будь-яких обставин
Коаліція у вівторок спробує "не силовими методами" провести пленарне засідання, якщо на погоджувальній раді не буде знайдений компроміс з опозицією, заявив керівник фракції Блоку Юлії Тимошенко Іван Кириленко.

В інтерв"ю журналістам у понеділок ввечері по закінченні погоджувальної ради лідер фракції БЮТ зазначив, що ще одне засідання погоджувальної ради відбудеться у вівторок зранку.

За словами Кириленка, під час засідання у вівторок лідери фракцій спробують знайти компроміс.

Водночас, за його словами, якщо компроміс не буде знайдений, коаліція спробує провести пленарне засідання у вівторок.

"Ми будемо намагатися провести сесійне засідання, намагатися - не силовими методами", - сказав він.

Кириленко зазначив, що коаліція спробує організувати сесійне засідання для того, щоб закрити першу сесію і відкрити другу сесію Верховної Ради 6-го скликання.

За словами лідера фракції БЮТ, до обговорення представників фракцій був запропонований варіант проекту постанови щодо інтеграції України до НАТО, відповідно до якого членство Києва в Альянсі можливе тільки після проведення референдуму.

До цього ж проекту постанови пропонується внести пункт, згідно з яким План дій щодо членства України у НАТО (ПДЧ) перед затвердженням в уряді України повинен бути затверджений у Верховній Раді.

Кириленко назвав даний проект постанови "ідеальним варіантом".

"Проект постанови дає опозиції широкі права...ПДЧ ми виносимо в зал для широкого обговорення", - сказав лідер фракції БЮТ.

Раніше лідер Компартії Петро Симоненко заявив, що КПУ і Партія регіонів будуть блокувати роботу парламенту у вівторок, пише Інтерфакс.

Зараз ви читаєте новину «Засідання Ради відбудеться сьогодні за будь-яких обставин». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі