вівторок, 27 листопада 2007 13:18

Засідання політради НУ-НС таки почалося

Засідання політради НУ-НС таки почалося
Рада "Народного союзу "Наша Україна" почала свою роботу попри відсутність кворуму на засіданні у вівторок.

Як повідомив лідер партії В"ячеслав Кириленко, зареєструвалося 74 члени ради, крім того присутні 6 членів ради, але не реєструються, тоді як для кворуму потрібно участь 99 членів ради.

"Протягом вчорашнього дня відбувалася активна і незрозуміла робота, спрямована на те, щоб члени ради не прибули на її засідання", - сказав Кириленко з трибуни.

Водночас, він додав, що не проводити раду було б неповагою до тих її членів, які приїхали за кількасот кілометрів для участі у засіданні.

Кириленко оголосив порядок денний, згідно з яким доповідачем по питанню підсумку виборів-2007 має бути Віктор Балога, який відсутній на засіданні.

Членам ради також роздали проект рішення, який містить пункт про схвалення рішення фракції "Наша Україна – Народна самооборона" щодо створення демократичної коаліції.

Проектом рішення також пропонувалося примусити непідписантів коаліційної угоди зробити це.

"Зобов"язати не пізніше 27 листопада всіх членів фракції скріпити своїми підписами угоду про створення демократичної коаліції. Тим членам фракції, які не виконають цей пункт, невідкладно скласти повноваження", - йдеться в проекті рішення ради НСНУ, пише Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «Засідання політради НУ-НС таки почалося». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі