четвер, 20 березня 2008 15:17

"Зараз багато хто хоче товаришувати з Тимошенко" - Фесенко

Експерт поки не поспішає з оцінкою роботи уряду Тимошенко. Хоча, нинішній конфлікт із мером Києва пов"язує з наближенням сотого дня роботи Кабміну.

А прем"єрові, напередодні цієї дати потрібна була ще одна маленька політична перемога. Вона цієї перемоги домоглася…Таку думка в інтерв"ю "ForUm"у" висловив голова правління Центра прикладних політичних досліджень "Пента" Володимир Фесенко.

"По суті справи, промальовується тактичний союз між БЮТ і КПУ. Для Тимошенко неважливо, з ким вступати в союз, важливий результат. Коли потрібно, вона домовлялася з Партією регіонів, тепер домовилася з КПУ", - прокоментував підтримку БЮТ комуністами в парламенті за постанову про перевибори київської влади.

"Справа не тільки в тім, що Юлія Володимирівна домоглася перевиборів Черновецького і Київради, у чому об"єктивно була зацікавлена вже давно, вона зуміла змінити сценарій нинішньої політичної гри, - відзначив експерт. - Ходили чутки про можливу відставку уряду Тимошенко, про загострення відносин між Президентом і прем"єром. Юлія Володимирівна замінила об"єкт уваги і притягання інтересів.

Усі зараз думають не про те, коли і як буде звільнена Тимошенко, а про те, як буде розвиватися ситуація в Києві. Усі думають, на кого ставити і з ким грати, а тут Юлія Володимирівна явний фаворит. Зараз багато хто зацікавлені в тому, щоб потоваришувати з нею або заручиться її лояльним відношенням".

Зараз ви читаєте новину «"Зараз багато хто хоче товаришувати з Тимошенко" - Фесенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі