понеділок, 20 грудня 2010 12:45

Заради бюджету "бютівці" готові повернутися у Раду

Заради бюджету "бютівці" готові повернутися у Раду

Увечері фракція БЮТ-Батьківщина вирішить, чи буде брати участь у роботі Парламенту.

Про це на брифінгу у Верховній Раді повідомив віце-спікер бютівець Микола Томенко.

"О 18:30 ми зберемось фракцією і будемо приймати рішення, чи братимемо участь у подальшій роботі. Сьогодні Юлія Тимошенко йде до Генеральної прокуратури на допит, ми не виключаємо, що стосовно неї будуть радикальні дії", - зауважив він.

Однак за словами Томенко, під час розгляду у сесійній залі державного бюджету на наступний рік у другому читанні партія БЮТ-Батьківщина буде у сесійній залі.

Віце-спікер пояснив, що для бютівців питання бюджету є принциповим.

Депутат зазначив , що фракція БЮТ-Батьківщина не хотіла б, щоб бюджет був прийнятий у тому вигляді, в якому він є зараз.

У свою чергу спікер парламенту Володимир Литвин на погоджувальній раді сказав, що у середу має бути проведено засідання щодо бюджету.

За його словами на ньому мають бути присутні прем'єр-міністр Микола Азаров, перший прем'єр-міністр Андрій Клюєв, міністр фінансів Федір Ярошенко, голова бюджетного комітету Валерій Баранов, а також голови парламентських фракцій.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Заради бюджету "бютівці" готові повернутися у Раду ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі