понеділок, 19 листопада 2007 13:34

Запорізькі депутати не довіряють губернаторові Червоненку

Запорізька обласна рада має намір розглянути питання про недовіру голові обласної державної адміністрації Євгену Червоненку на своїй сесії 29 листопада.

Про це сказано в розпорядженні першого заступника глави облради Олександра Клепакова про скликання 17-ї сесії.

Відповідно до розпорядження, питання про недовіру внесено пунктом 60 із 62, запланованих на сесію.

Також буде розглянуто звіт облдержадміністрації про готовність житлово-комунального господарства й об"єктів соціально-побутової сфери області до роботи в осінньо-зимовий період.

У вересні Червоненко просив Генеральну прокуратуру перевірити законність ініціативи Запорізької обласної ради про припинення розробки полігона шлакових відходів у районі балки Середня (село Богатирево, Вільнянський район).

У липні Запорізька облрада просила Міністерство охорони навколишнього природного середовища, Генеральну прокуратуру й управління Міністерства внутрішніх справ у Запорізькій області призупинити розробку на шлаковідвалах балки Середня у зв"язку з тим, через ведення господарської діяльності тут установлені факти створення умов для виникнення нової критичної техногенно-екологічної ситуації.

Полігон шлакових відходів балка Середня, на якому добувається металевий скрап, є місцем поховання відходів "Запоріжсталі", "Дніпроспецсталі", Запорізького заводу феросплавів і "Запоріжкокса", повідомляють Українські Новини.

Зараз ви читаєте новину «Запорізькі депутати не довіряють губернаторові Червоненку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі