середа, 01 липня 2020 13:52

Запобіжний захід Порошенкові. Під судом знову зібралися люди (онлайн)
3

Сьогодні Печерський районний суд міста Києва знову буде розглядати запобіжний захід п'ятому президенту, народному депутату Петру Порошенкові.

Під судом вчергове зібралися прихильники політика. Люди вигукували "Порошенко".

Також прийшла його дружина Марина, народні депутати з фракції "Європейська солідарність", колишній генпрокурор Юрій Луценко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Венедіктова обмовилась по Фрейду - мережі

Порошенко заявив, що "кварталівці" повернули з-за кордону всю п'яту колону".

"Всіх приспішників Януковича. І здали їм в оренду Державне бюро розслідувань. Чи могли уявити, що адвокат Януковича очолить ДБР?

Вони написали, що я схиляв керівника розвідки. Я, як корабел, можу сказати: схиляють корабельну сосну (сміх серед присутніх. - Gazeta.ua). І я чекаю, поки Зеленський не вибачиться за приниження його народними депутатами, за яких він особисто, за кожного ніс відповідальність. Вибачитися перед українськими жінками", - сказав він.

Печерський райсуд Києва відкладав обрання запобіжного заходу 5-му президенту Петрові Порошенку. Рішення оголошував суддя Сергій Вовк.

Порошенка підозрюють у справі щодо незаконного призначення першого заступника Служби зовнішньої розвідки Сергія Семочка.

Зараз ви читаєте новину «Запобіжний захід Порошенкові. Під судом знову зібралися люди (онлайн)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі