понеділок, 29 листопада 2010 16:21

Замість підтримки спортивних шкіл Кабмін віддав 65 млн грн на потреби міліції

Замість підтримки спортивних шкіл Кабмін віддав 65 млн грн на потреби міліції

Кабінет міністрів України направив 177 млн грн на реалізацію інвестиційних проектів соціально-економічного розвитку регіонів, у тому числі погашення кредиторської заборгованості. Про це йдеться в постанові Кабміну від 15 листопада 2010 р. № 1070.

Перерозподіл було здійснено за рахунок зменшення витрат на інвестиції в інфраструктурні об'єкти, об'єкти соціально-культурної сфери, капітальні видатки бюджетних установ.

Зокрема, були зменшені видатки Міністерства охорони здоров'я на придбання витратних матеріалів для закладів охорони здоров'я на 16,9 млн грн.

При цьому до міського бюджету м. Харцизьк (Донецька обл.) було спрямовано 15 млн грн.

Також було направлено 1,2 млн грн районному бюджету Чемеровецького району (Хмельницька обл.) на придбання пересувного флюорографа, і 700 тис. грн районному бюджету Брусилівського району (Житомирська обл.) на будівництво другого пускового комплексу центральної районної лікарні в смт Брусилові.

Було зменшено витрати: на придбання пожежної техніки та будівництво доріг протипожежного призначення лісового господарства - на 20 млн грн (до 20 млн грн), на будівництво спортивних споруд зі штучним льодом відповідно до Державної цільової соціальної програми "Хокей України" - на 93 млн 985,6 тис. грн (до 7,4 млн грн), на реставрацію Маріїнського палацу в Києві - на 35,1 млн грн (до 14,9 млн грн), на реконструкцію комплексу споруд центральних державних архівних установ - на 8 млн грн (до 17 млн грн), на аварійні і ремонтно-відновлювальні роботи в навчальних корпусах і приміщеннях гуртожитків національних вищих навчальних закладів - на 3 млн грн (до 24,5 млн грн).

Були виключені витрати на придбання спортивного інвентарю та обладнання для дитячо-юнацьких спортивних шкіл (50 млн грн), придбання спеціалізованої техніки для здійснення протипаводкових заходів (30 млн грн), проведення робіт з добудови книгосховища з підземним переходом до навчального корпусу Національного технічного університету "Харківський політехнічний інститут " (2,5 млн грн).

Зате Кабмін направив 50 млн грн на будівництво, реконструкцію та капітальний ремонт спеціальних установ міліції в Автономній Республіці Крим та Луганській області, і 15 млн 585,6 тис. грн - на придбання спеціальної техніки, обладнання та транспортних засобів спеціального призначення для потреб органів внутрішніх справ і внутрішніх військ МВС.

За матеріалами РБК-Україна

Зараз ви читаєте новину «Замість підтримки спортивних шкіл Кабмін віддав 65 млн грн на потреби міліції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

12

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі