вівторок, 26 лютого 2019 11:02

Замість інформбезпеки ботоферми з вихваляння Порошенка - журналіст назвала причини "комедії" з Євробаченням

Причиною скандального проведення цьогорічного Нацвідбору "Євробачення" є бездіяльність влади. Про це написала журналіст Оксана Денисова у групі The Newsroom в Facebook.

"Сама проблема є набагато глибшою та більше драматичною, ніж комедійною. Бо так буває завжди, коли ти створюєш міністерство під кума, а воно замість розробки стратегії інформаційної політики держави в умовах війни, три роки ставить одну вишку на Каланчаку, а основною мірою розбудовує за бюджетні гроші ботоферми для вихваляння тебе коханого та обс*рання твоїх опонентів і критиків.

  Роботу міністра інформаційної політики, кума президента Петра Порошенка Юрія Стеця називають провальною
Роботу міністра інформаційної політики, кума президента Петра Порошенка Юрія Стеця називають провальною

Так буває, коли у гуманітарних віце-прем'єрах твого уряду працюють шаровари головного мозку, які не соромлячись, за місяць до президентських виборів, пропонують скасувати результати чесного голосування глядачів, бо вони не подобаються частині суспільства. Хоча ці результати – чесні, якими б вони не були.

Слово роялті співаки бачать лише уві сні

Так буває, коли ти популяризуєш свою культуру хіба що мовними квотами, не розвиваєш ринок, а слово роялті твої співаки бачать лише уві сні. У цьому разі ти отримуєш не лише окремо взяту комедію в ефірі НСТУ, а й цілу плеяду українських співаків, які гастролюють в країні-агресорі "за мір во всьом мірє" та напівватну країну, для половини народу в якій війна - порожній звук, а мір во всьом мірє - не порожній. А потім у хайп включаються професійні російські пропагандисти і ти програєш, бо навіть контрпропаганди професійної в тебе ніхто не навчений. Чому? Тому що міністерство твого кума зайняте геть іншим", - пише Денисова.

Водночас переможницю відбору Maruv журналіст назвала "голубицею миру, яка співає в країні-агресорі, заробляє там гроші і чхати хотіла на війну".

На фото - сучасний стан інформаційної політики в Україні, додала світлину з Євробачення Денисова.

Автор: tabloid.pravda.com.ua
 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Чудова реклама України для розвитку секс-туризму": мережу обурив текст пісні переможниці Нацвідбору Євробачення

Суспільний мовник НСТУ та співачка MARUV не дійшли згоди щодо участі в пісенному конкурсі Євробачення-2019.

Зараз ви читаєте новину «Замість інформбезпеки ботоферми з вихваляння Порошенка - журналіст назвала причини "комедії" з Євробаченням». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі