пʼятниця, 06 лютого 2009 14:57

Закрили справу радника Черновецького за підозрою в розтлінні неповнолітніх

Закрили справу радника Черновецького за підозрою в розтлінні неповнолітніх
Прокуратура Києва закрила кримінальну справу щодо радника мера Києва Леоніда Черновецького Казбека Бектурсунова за підозрою в розбещенні неповнолітніх.

Про це на прес-конференції в п"ятницю заявив міністр внутрішніх справ Юрій Луценко.

За його словами, 4 лютого прокуратура Києва витребувала у Головного управління МВС у Києві матеріали з даної кримінальної справи, після чого прокуратура закрила її.

"Я звернувся до Генеральної прокуратури розібратися з цим питанням. Це черговий приклад безвідповідальності чиновників Київської міської державної адміністрації", - сказав Луценко.

Як відомо, київська міліція порушила кримінальну справу щодо Бектурсунова за підозрою в розбещенні малолітньої.

Перед цим повідомлялося, що студентка Анастасія та її батько шантажували Бектурсунова, вимагаючи 250 тисяч доларів за нерозголошення інформації, яка нібито свідчить про інтимний зв"язок Бектурсунова з неповнолітньою Анастасією.

На допиті затримана Анастасія заявила про те, що Бектурсунов примушував її до інтимного життя з 14 років, а в 15 вона зробила аборт. Сам Бектурсунов це заперечував і заявляв, що його життю загрожують.

Після цього дівчина звернулася до прокуратури з заявою, в якій заперечила провину Бектурсунова і звинуватила в усьому свого спільника.

За матеріалами: Українські новини, Комерсант-Україна.

Зараз ви читаєте новину «Закрили справу радника Черновецького за підозрою в розтлінні неповнолітніх». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі