вівторок, 08 липня 2008 09:35

Закордонні паспорти можуть закінчитися 1 серпня - Луценко

"Якщо бюджет України не переглянуть, то з 1 серпня зупинять видавати закордонні паспорти. Кошти, які на цю справу нам виділило Міністерство фінансів України, вистачає рівно на півроку", – сказав 7 липня, під час колегії у Львові міністр внутрішніх справ Юрій Луценко.

Луценко наголосив на тому, що "ми будемо просити депутатів все-таки затвердити бюджет при всіх його існуючих недоліках".

Начальник Львівського обласного відділу громадянства, імміграції та реєстрації фізичних осіб Василь Логін зазначив, що на сьогодні реально на Львівщині найшвидше можна отримати закордонний паспорт за 4-5 днів.

Міністр Луценко розповів, що надалі "паспортну" проблему вдасться вирішувати легше, оскільки протягом місяця у Києві буде відкрито великий за обсягом Центр з прискорення видачі закордонних паспортів для громадян України, якщо, звичайно, будуть вирішені "бюджетні" питання, пише Оглядач.

Зараз ви читаєте новину «Закордонні паспорти можуть закінчитися 1 серпня - Луценко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі