субота, 24 грудня 2011 14:12

Закон про ринок земель буде скасовано на референдумі - "Свобода"

Закон про ринок земель буде скасовано на референдумі -  "Свобода"

Партія "Свобода" планує скасувати закон про ринок земель на всеукраїнському референдумі.

Про це на 23-ому з'їзді ВО "Свобода" повідомив голова Харківської обласної організації, керівник внутрішньо-партійного проекту щодо проведення референдуму про заборону продажу землі сільсько-господарського призначення Ігор Швайка.

"По всій Україні вже пройшло 125 повноцінних зборів з ініціювання референдуму. Питання землі на найближчий час стане найбільшим мобілізуючим чинником, з яким треба йти в кожне село. Такі збори треба ініціювати в кожному селі", - розповів Швайка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Свобода" вірить, що у 2012 році станеться революція

Він також зазначив, що за 2-3 тижні розпочнеться робота по скасуванню "злочинного закону про ринок земель на всеукраїнському референдумі".

"Акцент на земельних, соціальних, міських та національних питаннях буде тією провідною силою, яка змете всю ту антиукраїнську нечисть, яка зараз при владі, і дасть нам можливість передати дітям повноцінну і самостійну українську державу", - наголосив "свободівець".

Нагадаємо, сьогодні у Києві проходить 23-ій з'їзд ВО "Свобода".

Зараз ви читаєте новину «Закон про ринок земель буде скасовано на референдумі - "Свобода"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі