середа, 28 листопада 2012 10:11

"Закон про референдум відкриває ящик Пандори" - УДАР

"Закон про референдум відкриває ящик Пандори" - УДАР
Ростислав Павленов вірить, що у новій ВР розстановка сил вже буде іншою. Фото: www.goodvin.info

Закон про референдум відкриває для влади ще одну можливість маніпулювати думкою народу заради своїх інтересів.

Про це в ефірі 5 каналу сказав представник партії УДАР Ростислав Павленов, коментуючи ухвалення закону про референдум.

"Насправді відкрито скриньку Пандори і мене дивує позиція влади, яка так спокійно і розважливо говорить про те, що це воля народу. Це не воля народу, це ще один механізм впливу влади і маніпуляції думкою людей заради тієї позиції, яка їм вигідна", - наголосив він, говорячи про закон.

Павленов не виключає, що завдяки цьому закону на референдум можуть бути виставлені такі питання, як, зокрема і входження України до Митного союзу.

Саме тому влада, на думку "ударівця", і проштовхує такі закони саме зараз, поки у неї є більшість.

"Влада чому і намагається такі рішення провести зараз - поки у них є чітка ручна більшість і вона може не зважати на опозиційну силу. У наступному парламенті розстановка сил буде іншої і там не доведеться говорити про одну більшість, яка переважатиме", - підкреслив він.

Нагадаємо, що вчора, 27 листопада, президент Віктор Янукович підписав закон про референдум. 6 листопада Верховна Рада ухвалила закон "Про всеукраїнський референдум". Законом передбачено, що всеукраїнський референдум може бути: про схвалення нової редакції Конституції України, внесення змін до Конституції України, скасування, втрату дії або визнання недійсним закону про внесення змін до Конституції.

Зараз ви читаєте новину «"Закон про референдум відкриває ящик Пандори" - УДАР». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

23

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі