середа, 24 жовтня 2012 14:10

Закінчення виборчої кампанії характеризується відкритим підкупом та "чорним піаром" - Черненко

Закінчення виборчої кампанії характеризується відкритим підкупом та "чорним піаром" - Черненко
Олександр Черненко. Фото: uapoltava.pl.ua

В Україні залишилося ще багато округів, де 25-30% виборців ще не визначилися за кого будуть голосувати

Про це під час прес-конференції повідомив голова Комітету виборців України Олександр Черненко.

"Ті кандидати, що не виграють, їхні дії нагадують паніку. Нічого кращого не вигадують, ніж як викидати компромат, "чорний піар", або роздавати відкрито гроші. Цим в нас характеризується закінчення виборчої кампанії. Останні дні перед виборами найбільш напружені", - сказав Черненко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "УДАРівець" запідозрив, що його хочуть усунути від виборів

За його словами, в останній тиждень до виборів, ще буде з'являтися компромат від кандидатів на один одного та намагатимуться роздати залишки своїх листівок. "В багатьох під'їздах нема вже де пройти. Там все закидано. Мало кому вдасться суттєво переламати хід кампанії в ці дні, але через прямий підкуп, дійсно, деяким кандидатам вдасться привести на дільниці достатню кількість виборців — це виборці, які не визначилися, які не хотіли йти, але через матеріальний стимул, вони прийдуть і проголосують за кандидата, аби ще після виборів отримати гроші", - підкреслив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЦВК створила портал під вибори, що допоможе "побачити невістку, яку приховує ваш син"

Окрім того, він додав, якщо в 2010 році комітет фіксував тиск та цензуру, то сьогодні це підкуп та джинса. "На українців стало складно надавити, але стало легше підкупити", - резюмував він.

Зараз ви читаєте новину «Закінчення виборчої кампанії характеризується відкритим підкупом та "чорним піаром" - Черненко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі