четвер, 09 вересня 2010 10:49

Займатись стихією Азарова поставлять сліпого або німого?

Займатись стихією Азарова поставлять сліпого або німого?
У народного депутата від БЮТ Сергія Терьохіна практично немає шансів залишитися на посаді голови Комітету з питань податкової та митної політики.

Про це у коментарі кореспонденту Gazeta.ua сказав його однопартієць Андрій Сенченко.

"Питання сьогодні навіть не в тому, щоб звільнити або не звільнити Терьохіна. Воно має набагато більший масштаб", - зазначив він.

За словами нардепа, звільнення Терьохіна потрібно "регіоналам" для того, аби "скомкати" дискусію навколо Податкового кодексу.

"Влада прекрасно розуміє, що цей податковий кодекс перетворює податкову у Гестапо. Він націлений на витискання усіх соків з малого та середнього бізнесу", - наголосив Сенченко.

На думку "бютівця", через те, що комітет, який очолює Терьохін, є профільним, сам Терьохін для "регіоналів" як більмо на оці.

"Вони зроблять все для того, аби прибрати його з комітету. За голоси вони навіть не переживають і їм головне поставити туди будь-кого - сліпого, німого, аби не когось із опозиції", - додав Сенченко.

Раніше спікер Володимир Литвин заявляв, що він негативно ставиться до звільнення Сергія Терьохіна з посади голови Комітету з питань податкової та митної політики.
Зараз ви читаєте новину «Займатись стихією Азарова поставлять сліпого або німого?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі