понеділок, 13 лютого 2012 14:40

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

Захист Тимошенко оскаржив обмеження часу на ознайомлення з матеріалами справи

Захист Тимошенко оскаржив обмеження часу на ознайомлення з матеріалами справи

Захист Юлії Тимошенко сьогодні, 13 лютого, звернувся до Київського районного суду Харкова з заявою про оскарження судового рішення щодо обмеження Тимошенко та її захисників у часі на ознайомлення з матеріалами кримінальної справи щодо діяльності корпорації "Єдині енергетичні системи України".

"Сьогодні, відповідно до встановлених законодавством строків, ми оскаржили рішення судді Золотарьової", - сказав Сергій Власенко, повідомляє прес-служба екс-прем'єра.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Власенка можуть обмежити у спілкуванні з Тимошенко

Захисник нагадав, що отримав копію постанови Київського райсуду Харкова увечері 9 лютого.

"Постанова не ґрунтується на фактах. Як завжди, суд і Служба безпеки України перекрутили повністю всі факти і обставини. Звичайно, саме тому вони не захотіли бачити захист в залі судового засідання. Саме тому захист попередили про розгляд лише на початку судового засідання", - наголосив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Справу ЄЕСУ та Тимошенко поспішають передати в суд - Власенко

Нагадаємо, Київський районний суд Харкова 9 лютого задовільнив позов слідчого СБУ про обмеження Юлії Тимошенко у часі для ознайомлення з матеріалами кримінальної справи до 28 березня. Засідання суду відбувалося за відсутності Тимошенко та її захисників.

Зараз ви читаєте новину «Захист Тимошенко оскаржив обмеження часу на ознайомлення з матеріалами справи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі