четвер, 01 серпня 2013 18:19

Захист скандального ректора задоволений рішенням суду

Захист скандального ректора задоволений рішенням суду
Петро Мельник. Фото: radiosvoboda.org

Захист обвинувачуваного в отриманні хабара ректора Національного університету Державної податкової служби України Петра Мельника задоволена домашнім арештом підзахисного і не буде оскаржити обрання цього запобіжного заходу. Про це сказав журналістам після оголошення рішення адвокат Руслан Місюна, зазначивши, що після оголошення рішення суду карета швидкої допомоги відвезла Мельника в Центр серця.

"Ми просили заставу, а суд обрав домашній арешт - це теж прийнятно. Найголовніший чинник - йому дозволили лікування ", - сказав адвокат.

Відповідаючи на питання про те, чи буде захист оскаржити дане рішення суду, захисник сказав: "Немає сенсу. Навіщо його оскаржити? В принципі ніякої різниці немає. Він може проходити лікування ".

Також Місюна додав, що Мельник, згідно з рішенням суду, здасть свій закордонний паспорт.

У свою чергу інший адвокат Мельника Олександр Назаренко, коментуючи рішення суду, сказав: "Захист саме сподівалася на такий результат".

У судовому визначенні вказується, що у сторін процесу є п'ятиденний термін для оскарження даного рішення в апеляційному порядку. Рішення підлягає виконанню з моменту її проголошення.

Нагадаємо, Мельник був затриманий 27 липня співробітники Головного управління внутрішньої безпеки Міністерства доходів і зборів спільно з ГУБОЗ МВС України. Він вимагав та отримав від двох українців хабара в розмірі 40 і 80 тис. грн за вступ їх родичів у свій вуз.

На засіданні в четвер Печерський райсуд Києва обрав для нього запобіжний захід у вигляді утримання під домашнім арештом.

Зараз ви читаєте новину «Захист скандального ректора задоволений рішенням суду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі