середа, 21 січня 2015 10:59

Захід хоче повалити Путіна - Пєсков

Захід хоче повалити Путіна - Пєсков
ria.ru

Прес-секретар президента Росії Володимира Путіна Дмитро Пєсков звинуватив західні країни в намірі повалити президента країни, використовуючи для цього конфлікт в Україні.

Про це він розповів в інтерв'ю газеті "Аргументи і факти" у вівторок, 20 січня.

"Поки ж, якщо зовсім просто викласти проблему, на Заході намагаються стороною конфлікту виставити Путіна, ізолювати його в міжнародній політиці, придушити зі своїх інтересів Росію економічно, домогтися повалення Путіна, при цьому вимагають, щоб він врегулював кризу в сусідній країні", - заявив Пєсков .

Також Пєсков висловив упевненість в тому, що Захід ніколи "не відчепиться" від Росії. Ситуація в Україні і Криму, за його словами, не впливає на це, тому що західні країни придумали б інший привід для нападок.

"Не було б Криму, придумали б інший привід, про це говорив Путін у посланні: ми повинні бути суверенними, самостійними, сильними. Але при цьому залишатися невід'ємною частиною міжнародного співтовариства, світової економічної системи", - сказав він.

Пєсков зазначив, що Росія "де-факто допомагає економіці України, забезпечуючи постачання вугілля, електроенергії. А потрапившим в біду людям на південному сході відправляє вервечки гуманітарних конвоїв". Росія не зможе врегулювати конфлікт на південному Донбасі, так як для цього, за його словами, потрібен тільки внутрішньоукраїнський діалог, почати який може лише президент України Петро Порошенко.

Зараз ви читаєте новину «Захід хоче повалити Путіна - Пєсков». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі