пʼятниця, 20 березня 2015 10:41

Захід хоче обмежити Коломойського - нардеп

Захід хоче обмежити Коломойського - нардеп
УНІАН

Народний депутат від "Блоку Петра Порошенка" Сергій Лещенко вважає, що губернатора Дніпропетровщини треба було звільнити ще рік тому.

Про це він сказав журналістам у Верховній Раді, - передає кореспондент Gazeta.ua

"Це мало статися, коли Порошенко прийшов до влади. Він повинен був позбутися цього ризику, тому що чим далі, тим більше такий ризик наростає. Тут немає бути шантажу з умовами врахувати чиїсь інтереси. Керівництво країни має не боятися цього шантажу. Я думаю, що завдяки рекомендаціям західних донорів України це рішення приймуть. Я розумію логіку Заходу. Припустимо, я президент Обама. У мене країна просить 20 мільярдів доларів. Я зібрав своїх платників податків і вирішую дати ці гроші. А виявляється направив їх туди, де не можуть забрати у олігархів ті кошти, які треба було сплатити до бюджету ще пів року тому", - зауважив він.

Лещенко обурився з приводу вчорашньої поведінки Коломойського біля будівлі "Укртранснафти".

"Дон Карлеоне виявився такою людиною, яка опускається до образ журналістів американської радіостанції. Це йому не личить. Так сталося, що він за день отримав два удари - це закон про кворум, який буде підписаний президентом та втрата контролю над "Укртранснафтою". Проблема Коломойського в тому, що він не тільки втрачає, але і не може переграти ситуацію. Тому що Захід вимагає обмеження його інтересів, а у влади вже немає маневрів, щоб цього не робити. А з Заходом Коломойський домовитися не може", - наголосив нардеп.

Зараз ви читаєте новину «Захід хоче обмежити Коломойського - нардеп». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі