субота, 05 квітня 2014 05:14

Захарченко спрогнозував, що Сашко Білий — не остання жертва політичних вбивств

Захарченко спрогнозував, що Сашко Білий — не остання жертва політичних вбивств
Віталій Захарченко. Фото: informator.su

Колишній міністр внутрішніх справ Віталій Захарченко спрогнозував, що в Україні будуть мати місце нові політичні вбивства.

Таку думку він висловив в інтерв'ю російському Першому каналу, коментуючи вбивство лідера "Правого сектора" в західних областях України Олександра Музичка (Сашка Білого).

Зокрема, за словами Захарченка, це не останнє гучне вбивство.

"Сашко Білий - це тільки початок. Я думаю, що будуть нові вбивства", - підкреслив екс-міністр МВС.

Він зазначив, що є багато питань до того, як проводилися слідчі дії на місці загибелі Музичка, що за незрозумілі люди перебували там, і як можна самостійно вистрілити собі в серце два рази.

Нагадаємо, в ніч на 25 березня у Рівненській області був убитий один з лідерів "Правого сектора" Олександр Музичко, відомий як Сашко Білий.

Перший заступник міністра внутрішніх справ України Володимир Євдокимов заявив, що Музичко загинув від власних пострілів, коли при спробі затримання бійцями "Сокіл" чинив їм збройний опір.

Раніше Музичко звернувся до своїх соратників із заявою, в якій повідомив, що у нього є інформація про підготовлюваний на нього замах з боку силових структур.

Зараз ви читаєте новину «Захарченко спрогнозував, що Сашко Білий — не остання жертва політичних вбивств». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі