понеділок, 13 листопада 2017 15:44

Загибель політологів: в Авакова пояснили інформацію про навмисне вбивство

Загибель політологів: в Авакова пояснили інформацію про навмисне вбивство
Фото: nv.ua

Версія про умисне вбивство політологів у ДТП, яка сталася на Рівненщині 6 вересня, озвучена на вимогу родичів одного з загиблих.

Про це розповів радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко в ефірі одного з телеканалів.

"Трактування того, що це могло бути умисне вбивство, зроблене за заявою родичів одного із загиблих. Вони зажадали від слідства вивчити питання, хто такий водій вантажного автомобіля, чому він був у цьому місці", - сказав Геращенко.

За його словами, слідство зобов'язане розглядати всі можливі версії.

"Ніякого особливого повороту у розвитку цієї справи нема. Коли відбувається ДТП зі смертельними наслідками, завжди вивчаються всі можливі версії, у тому числі й ініційоване під ДТП вбивство", - додав Геращенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Прости мене, будь ласка...Як?!" - у соцмережах згадують загиблих в аварії

6 вересня у Рокитнянському районі Рівненської області у ДТП загинули п'ятеро людей. Вони їхали на автомобілі Opel Omega. Авто виїхало на смугу зустрічного руху. Там у нього врізалась вантажівка DAF з причепом. Серед загиблих - політолог, історик Олександр Маслак, політолог Олександр Никоноров, викладач Національного університету "Києво-Могилянська академія" Олексій Курінний, колишній керівник Офісу реформ Донецької області Сергій Попов та журналіст-стример Володимир Карагяур.

13 листопада з'явилася інформація, що слідство вважає трагедію умисним вбивством.

Зараз ви читаєте новину «Загибель політологів: в Авакова пояснили інформацію про навмисне вбивство». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі