середа, 25 вересня 2013 07:00

"Задля цієї книги вивчив мову, яку Янукович вивчав у тюрмі" - Володимир Яворівський

24 вересня у Вінниці нардеп і письменник Володимир Яворівський презентував свій новий роман "Лягти!!! Суд іде". Розповів про головних героїв твору.

"Янукович тут має прототипа Хазара Анатолія Михайловича, у скороченні – ХАМ. "Покірний" Кірєєв зображений суддею, що постійно чекає "гонорарів". Тут усе, як в реальному житті. Усі паралелі можна побачити без проблем", - сказав він.

"Спеціально для книги вивчав мову, яку Янукович у тюрмі вивчив. Їхній сленг. Вчив недовго. Швидше, ніж Азаров українську вивчає", - зауважив Яворівський.

Письменник зачитав уривок з роману і знову перейшов до реалій. Один з присутніх запитав, чи влада не передумає в останній момент підписувати угоду з ЄС. А зараз хоче приспати нашу пильність.

"Ні, Януковичу просто нікуди діватись. Окрім як у Європу. Путін його вже не пробачить. Варто згадати той "ляпас", коли він запізнився на 2 години, а потім ще бавився з байкерами. І на вечерю поїхав до Медведчука. Дехто каже, що Янукович не хоче в ЄС, бо боїться Америки.  То він не Америки боїться. То йому ім'я Барак не подобається. Щось нагадує", - засміявся він.

Володимир Олександрович звернув увагу на останню сторінку роману, де на фото з тулубом Гітлера і характерно піднятою рукою зображений Янукович.

"Оце фото я не поставив. Остаточний варіант перед друком я не бачив. У видавництві запевнили, що всі фото нейтральні, взяті з Інтернету. А тут така оказія. Буде наступний тираж, то приберемо це фото", - запевнив Яворівський.

Перший наклад книги складає 3 тис примірників.

 

Зараз ви читаєте новину «"Задля цієї книги вивчив мову, яку Янукович вивчав у тюрмі" - Володимир Яворівський». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

22

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі