вівторок, 17 червня 2008 10:26

За відставку Семенюк проголосують люди Литвина і кілька "регіоналів"

За відставку Семенюк проголосують люди Литвина і кілька "регіоналів"
Депутат від БЮТ Володимир Яворівський прогнозує, що за звільнення Валентини Семенюк-Самсоненко проголосує частина опозиції.

Про це він сказав в інтерв"ю телеканалу "Рада", відповідаючи на питання, чи вистачить коаліції голосів для звільнення Семенюк.

Фото Семенюк, де вона в негліже засмагає, пройшли по всіх газетах. А нам кажуть, що вона на обстеженні

"Мені здається, що вистачить, бо мова йде не лише про коаліцію. Я абсолютно переконаний, що частину голосів віддадуть розумні люди з блоку Литвина, наскільки мені відомо. Я думаю, можливо, кілька регіоналів також дадуть свої голоси", - сказав Яворівський.

"Це питання вже приїлося. Воно вже не є актуальним. Тому що Семенюк фактично вже не очолює Фонд держмайна, відпочиває там десь на Канарах, чи де. Фотографії пройшли по всіх газетах, де вона в негліже засмагає, а нам розповідають, що вона на обстеженні. Треба просто зняти це питання і йти вперед", - додав він, повідомляє Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «За відставку Семенюк проголосують люди Литвина і кілька "регіоналів"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі