пʼятниця, 29 квітня 2011 17:45

"За Україну!" попросила Карпачову про захист Луценка

"За Україну!" попросила Карпачову про захист Луценка

Партія "За Україну!" вимагає від Уповноваженого з прав людини Ніни Карпачової негайно втрутитися у ситуацію й сприяти якнайшвидшому звільненню Юрія Луценка з огляду на загрозу його здоров'ю та життю

Як повідомила партійна прес-служба, з такою заявою виступив лідер "За Україну!" В'ячеслав Кириленко.

Зокрема, політик вимагає негайно звільнити з-під варти Луценка.

"Восьмиденне голодування безпосередньо загрожує життю Юрія Луценка, тому необхідно негайно звільнити його з-під варти", - наголосив Кириленко.

"Жодної необхідності тримати під вартою політика немає, він ознайомився з усіма матеріалами справи, тим більше народні депутати України неодноразово направляли до прокуратури звернення про готовність взяти його на поруки", - нагадав парламентарій.

Нагадаємо, народні депутати України Володимир Ар'єв та Андрій Павловський підготували звернення до першого заступника Генпрокурора Рената Кузьміна та слідчого ГПУ Сергія Войченка з вимогою термінового переведення Юрія Луценка до цивільної лікарні у зв'язку із критичним погіршенням стану здоров'я останнього.

Зараз ви читаєте новину «"За Україну!" попросила Карпачову про захист Луценка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі