четвер, 10 березня 2011 15:29

"За Україну!" обіцяє перевірити відсутність податківців на базарах

"За Україну!" обіцяє перевірити відсутність податківців на базарах

Партія "За Україну!" разом з громадськими об'єднаннями підприємців буде здійснювати моніторинг мораторію на перевірки податковими органами суб'єктів малого підприємництва.

Про це заявила заступник голови партії "За Україну!", народний депутат Ксенія Ляпіна, повідомила партійна прес-служба.

Ляпіна нагадала, що уряд заборонив податківцям проведення фактичних перевірок суб'єктів господарської діяльності – фізичних осіб до кінця першого півріччя.

"Партія "За Україну!" разом з об'єднаннями підприємців неодноразово вимагали від уряду введення такого мораторію, оскільки це може хоч частково компенсувати тиск, який останнім часом здійснювали на малий бізнес", - зазначила вона.

"На жаль, у нашої влади дуже часто гарні декларації розходяться із реальними справами, - зазначила політик. – Тому партія "За Україну!" разом з підприємцями буде дуже ретельно моніторити ситуацію з перевірками малого бізнесу".

Нагадаємо, проведення фактичних перевірок суб'єктів господарської діяльності - фізичних осіб і всіх сумлінних платників податків малого бізнесу і "спрощенців" заборонено до кінця першого півріччя 2011 року. Про це заявив голова Державної податкової служби України Віталій Захарченко.

Зараз ви читаєте новину «"За Україну!" обіцяє перевірити відсутність податківців на базарах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі