четвер, 06 грудня 2007 11:00

За Тимошенко не голосуватимуть сьогодні

За Тимошенко не голосуватимуть сьогодні
Один з лідерів БЮТ Олександр Турчинов вважає, що в четвер не буде голосування по кандидатурі прем"єр-міністра. Про це він сказав в інтерв"ю журналістам.

"Нам, безумовно, треба з"ясувати всі питання технічні з нашими союзниками по їх готовності (для голосування по кандидатурі прем"єра), і окрім цього, необхідно це погоджувати і з президентом", - відзначив він.

Він нагадав, що президент в середу наполягав на необхідності спочатку прийняти 12 законопроектів, раніше заявлених коаліцією як першочергові, і лише після цього голосувати по кандидатурі прем"єра.

За його словами, саме ці питання можуть викликати паузу в підготовці до голосування по кандидатурі прем"єрі

"Сьогодні цього точно не буде (голосування по кандидатурі прем"єра)", - заявив Турчинов.

В той же час лідер БЮТ Юлія Тимошенко не підтвердила журналістам факт внесення президентом для розгляду її кандидатури на пост прем"єр-міністра парламентом.

"Треба навести справки", - сказала вона.

У свою чергу депутат фракції НУ-НС Роман Зварич висловив думку, що парламент не розглядатиме в четвер представлення про призначення Тимошенко. За його словами, регламент парламенту передбачає перелік питань, які повинні бути вичерпані перед тим, як можна буде перейти до інших питань. Проте, за його словами, цей порядок може бути змінений, але зараз розглядається створення слідчої комісії з розробки 12 законопроектів, передбачених коаліційною угодою, пише Інтерфакс-Україна.

Зараз ви читаєте новину «За Тимошенко не голосуватимуть сьогодні ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі