субота, 24 січня 2009 15:13

За словами Тимошенко, РФ не підтримує її, як потенційного кандидата в президенти

За словами Тимошенко, РФ не підтримує її, як потенційного кандидата в президенти
Юлія Тимошенко заявила, що немає підстав вважати, нібито РФ її підтримує як потенційного кандидата на посаду президента.

Немає підстав вважати, що Російська Федерація підтримує прем"єр-міністра України Юлію Тимошенко, як потенційного кандидата на посаду президента України. Про це повідомила прем"єр в ефірі ТРК "Україна".

За її словами, "наша політична еліта – у тому числі й аналітики, і політологи, і журналісти – набагато глибше, ніж це потрібно, сприймає нормальні обставини економічного співробітництва".

Тимошенко привела у приклад ситуацію 2004 рік, коли Росія підтримувала одного кандидата на президентських виборах в Україні, однак вибори виграв інший кандидат.

"Тому говорити про такі глибинні речі, які виходять із простих і досить важливих для двох країн переговорів по газу, мені здається неправильно", - заявила вона.

ТСН

Зараз ви читаєте новину «За словами Тимошенко, РФ не підтримує її, як потенційного кандидата в президенти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі