вівторок, 17 грудня 2013 23:37

За Поплавського не було жодного безкоштовного голосу – Оробець

За Поплавського не було жодного безкоштовного голосу – Оробець
Леся Оробець. Фото: rozmova.wordpress.com

Народний депутат від фракції ВО "Батьківщина" Леся Оробець заявила, що за самовисуванця в окрузі № 194 (Черкаська область) Михайла Поплавського не було віддано жодного ідейного голосу.

Зокрема, в ефірі телеканалу ТВі вона розповіла про те, як відбувалося голосування у виборчому окрузі № 194.

"Бачила, як вибори були куплені. Не впевнена, що був хоч один безкоштовний голос за Поплавського", - зазначила Оробець.

За словами політика, вона бачила, як повз проїздили "автобуси бабусь і дідусів, які приходили і голосували за 250 грн, показуючи своїм контролерам чи домовим, за кого вони проголосували".

"Ми зловили так само тіток зі списками, і міліція їхала по дві години. Потім ми вже на те плюнули – просто їх затримували, забирали списки, намагалися вмовляти не порушувати закону", - розповіла нардеп.

"Врешті, міліція, яка спершу хоча б піднімала слухавку, під кінець дня просто заблокувала офіс, не випустивши міжнародних спостерігачів, народних депутатів і медіа на дільниці. Ми не мали змоги мати своїх представників на майже половині дільниць", – наголосила Оробець.

Нагадаємо, у неділю у п'яти проблемних округах відбулися довибори народних депутатів. Опозиція вважає їх сфальсифікованими, оскільки у чотирьох з пяти округів перемогли провладні кандидати, зокрема, в окрузі № 194 – Михайло Поплавський.

Зараз ви читаєте новину «За Поплавського не було жодного безкоштовного голосу – Оробець». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі